Bezoek onze NIEUWE WEBSITE en vraag naar een gratis offerte

 

 

 

 

 

 

 

Optimaliseer de werking van uw ondergrondse infrastructuur

Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekkages in buissystemen (zowel drinkwater, vuil water als andere vloeibare stoffen). Ons innovatief, betrouwbaar en betaalbaar procedé geeft overtuigende resultaten voor alle materialen.

Moeilijk opspoorbare lekkages bij ingegraven buizen, zelfs als de buizen diep ingegraven zijn of buiten gebruik zijn, zijn voor ons een dagelijkse uitdaging die we niet uit de weg gaan.

-  Actieve lekopsporing met behulp van helium
Wij detecteren alle soorten lekkages, inclusief kleine lekkages in distributie- en transportpijpen, ongeacht of deze buizen in gebruik zijn of niet. Ons testsysteem maakt gebruik van een innovatieve techniek, waarbij helium in pijpen geïnjecteerd wordt. Dit procedé kan zowel bij buizen met een grote diameter als bij hogedruk buizen toegepast worden.

- Hydraulische testen
Opsporing van lekkages bij oude en nieuwe buizen.

- Lokaliseren van pijpleidingen en kabels die niet op de kaart staan
On-site detectie van kabels en leidingen..
Geolocatie van ondergrondse systemen.
In kaart brengen van een complete buizen- en leidingensysteem.

 

Liquileaks biedt u diensten om de doorstroming van uw buissystemen te optimaliseren, of het nu gaat om waterleidingen of welk ander type leiding dan ook, inclusief vloeibaar voedsel. Onze lekdetectietechnieken worden ook toegepast op andere types buizen die vloeistoffen bevatten (gas, koolwaterstof, drainage, zout water, etc.).

 

Onze firma wil u helpen bij het realiseren van uw doelstellingen met betrekking tot het beheer van pijpleidingen en het behalen van economische doelstellingen. Innovatie en ontwikkeling zijn de kernwaardes die leiden tot aansprekende resultaten. Liquileaks biedt u end-to-end services van hoge kwaliteit en hoge efficiëntie.

 

Liquileaks spant zich in om uw kosten tot een minimum te beperken en uw resulaten te verbeteren.

 

ACTUALITés
 

ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF